Ta Forbedringene Dine Til Neste Nivå

De fleste vil oppdage at når de foretar reparasjoner av hjemmet og generelle forbedringer, oppfyller prosessen aldri akkurat planleggingen. Du tror kanskje at noe bare vil ta en dag og en liten innsats, men du vil sannsynligvis oppdage at ting blir litt mer kompliserte. Arbeid med å effektivisere forbedringsprosessen ved å lese disse tipsene.

Hold klimaanlegget så rent som mulig. Jo mer tett filteret er, desto vanskeligere må enheten jobbe for å kjøle ned hjemmet ditt. Enheten vil også kjøre over en lengre periode. Du bør bytte filter minst en gang i måneden for å forhindre oppbygging.

Hvis du har akvarellmalerier hengende hjemme, kan du prøve å plassere dem der de ikke mottar direkte sollys. Solen, eller sterkt lys, får fargene til å falme over tid. Dine verdsatte malerier kan miste sin livskraft – og verdi. Å holde dem utenfor sollyset vil bidra til å bevare fargene.

En enkel og kostnadseffektiv måte å pusse opp hjemmet ditt på er å male interiøret. For å estimere mengden maling du trenger, må du beregne kvadratmeter på veggene. Bare multipliser veggen med høyden. En gallon maling vil dekke omtrent 350 kvadratmeter. Husk at du kan trenge to strøk maling, avhengig av hvilken farge du maler over.

Når du vurderer hva oppussingsprosjektet du skal gjøre, må du holde deg borte fra reparasjoner i hjemmet, med mindre de er absolutt nødvendige. Ting som å male interiøret eller eksteriøret i hjemmet ditt har ingen innvirkning på verdien av boligen din. Bruk tiden din på andre prosjekter som vil gi deg en bedre avkastning for pengene du bruker.

En av de minste forbedringene av hjemmet ditt med størst innvirkning er en grundig rengjøring av huset. Å bruke tid på å rengjøre alle deler av huset ditt vil forbedre den generelle lukten, utseendet og miljøet i hjemmet ditt. En grundig rengjøring blir ofte oversett som en kostnadseffektiv metode for forbedring av hjemmet.

Hvis du har plass og det er tillatt i henhold til byforordninger, kan du vurdere å legge til en forlengelse til hjemmet ditt. Den ekstra plassen kan brukes som kontor, hule eller familierom. Vurder å sette et takvindu i tillegg. Disse tilleggene vil øke verdien av hjemmet ditt betraktelig.

Hvis du jobber med ditt eget oppussingsprosjekt som involverer legging av murstein, må du bruke teglbånd i tilstrekkelig mengde. Teglbånd er metallklips som brukes til å forankre murstein til veggkonstruksjonen (trestender eller hva du har) bak dem. Mange gjør-det-selv-typer blir forført av murens tilsynelatende robusthet og innser ikke at de må festes til veggen via murstein.

Oppussing av hjemmet er et stort tema. Fra å sette et nytt sett med gardiner til å faktisk bytte vinduer, kan alt betegnes som en «forbedring». Selv for den minste oppgaven du prøver, må du ha riktig utdannelse om hvordan du løser den. Bruk tipsene i denne artikkelen for å veilede deg gjennom noen vanlige forbedringer.

Prosjektplan For Oppussing